1 |
Hudba a pohyb jako aktivizační a komunikační prostředek pro seniory, seniory s demencí a jejich pečující |
2 |
A2020/0487-SP/PC |
8 |
2 |
Základy praktické etiky |
2 |
A2020/0486-PC |
8 |
3 |
Druhy demence, porozumění projevům, vliv bolesti, možnosti řešení. Souvislosti zdravotního stavu a chování I. |
2 |
A2020/0485-SP/PC/VP |
8 |
4 |
Deprese a úzkost. Projevy, souvislosti, možnosti podpory, především pro klienty ale nejen pro ně. |
2 |
A2020/0489-SP/PC/VP |
8 |
5 |
Úvod do hodnocení kognitivních funkcí v práci sociálního pracovníka |
2 |
A2020/0298-SP |
8 |
6 |
Z mého života - získávání informací o životě uživatelů s demencí v procesu individuálního poskytování služby |
2 |
A2019/0564-SP/PC |
8 |
7 |
Jak se dělá dobré jídlo: Stolování jako součást vztahové péče a nástroj jejího zlepšování |
2 |
A2019/0576-PC |
12 |
8 |
Úvod do právních aspektů poskytování sociálních služeb pro sociální a vedoucí pracovníky |
2 |
A2020/0391-SP/VP |
8 |
9 |
Rozvoj komunikace při stolování a techniky asistence při jídle |
2 |
A2019/0577-PC |
12 |
10 |
Úvod do paliativní péče |
2 |
A2018/0722-SP/PC |
16 |
11 |
Edukace a trénink konzultantů - odborné sociální poradenství pro lidi postižené syndromem demence a jejich rodinné příslušníky |
2 |
- |
80 |
12 |
Rozvoj kvality péče o osoby s demencí pro sociální a vedoucí pracovníky (na příkladu programu pro zkvalitnění péče Bon Appetit - radost z jídla) |
2 |
A2017/0095-SP/VP |
16 |
13 |
Z mého života - získávání informací o životě uživatelů s demencí v procesu individuálního poskytování služby |
2 |
- |
8 |
14 |
Tanec pro seniory |
2 |
- |
24 |
15 |
Tanec pro lidi s demencí |
2 |
- |
24 |
16 |
Možnosti dramaterapeutického přístupu při práci s lidmi s postižením |
2 |
- |
16 |
17 |
Jak se dělá dobré jídlo: Stolování jako součást vztahové péče a nástroj jejího zlepšování |
2 |
- |
12 |
18 |
Rozvoj komunikačních dovedností s využitím zpětné vazby z videa |
2 |
A2019/0260-SP/PC |
16 |
19 |
Edukace a trénink poradců - odborné sociální poradenství pro lidi se syndromem demence a jejich rodinné příslušníky |
2 |
A2019/0414-SP |
80 |
20 |
Rozvoj kvality péče o osoby s demencí pro sociální a vedoucí pracovníky (na příkladu programu pro zkvalitnění péče Bon Appetit - radost z jídla) |
2 |
A2021/0517-SP/VP |
16 |
21 |
Kognitivní porucha a projevy dyskomfortu a bolesti. Principy paliativní péče při Alzheimerově nemoci. Souvislosti zdravotního stavu a chování II. |
3 |
A2020/0488-SP/PC/VP |
8 |
Typ kurzu: 1=pro prac. v soc.službách, 2=profesní vzdělávání - základní kurz, 3=prof.vzdělávání - rozšířující kurz |